SEARCH
Social media
 
Knikarm2
Knikarm5
Knikarm3
Knikarm1
Knikarmzonneschermen

Knikarm zonneschermen (terrasschermen)

Een terrasscherm kiest u om warmte en hinderlijk licht te weren van uw terras, maar creëert daarnaast ook een gezellige sfeer. U kunt vrij onder een terrasscherm door lopen en dat maakt het geschikt om te plaatsen boven opslaande deuren. Een terrasscherm is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe visueel te verlengen.

De collectie zonneschermdoeken wordt om de 4 jaar vernieuwd. U heeft de keuze uit verschillende merken zoals Tibelly, Dickson & Swela. Dat is een collectie van maar liefst 300 verschillende soorten doeken.

Terrasschermen assembleren wij hier in onze eigen werkplaats. Het grote voordeel hiervan voor u is dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden en dat wij bij eventuele reparaties u altijd direct de benodigde hulp kunnen bieden.

Wat betreft de bedieningen kunt u kiezen uit:

  • Handmatig met oogwindwerk buiten
  • Elektrisch
  • Afstandbediening (eventueel met zon- & windautomaat)

Graag geven wij u vrijblijvend advies over de verschillende manieren van plaatsing, over de meest geschikte materiaalkeuze, de verschillende manieren van uitval en alle mogelijkheden.

 

Nieuws

De gehele maand oktober 20% korting op uw binnenzonwering!*

Voor meer informatie neemt u contact op via het offerte formulier of via ons telefoonnummer 0416-376460 

*m.u.v. de Pure collectiie


Tibelly® zonweringdoek werpt een ander licht op schaduw. Voor elke verkochte meter Tibelly® doek wordt €0,10 aan KWF Kankerbestrijding gedoneerd in de strijd tegen huidkanker!