SEARCH
Social media
 
Lamellen1
Lamellen2
Lamellen3
Lamellen

Verticale lamellen

Met lamellen kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer. Maak uw keuze uit ons grote assortiment kleuren en stoffen.

Lamellen zijn leverbaar in verschillende breedtes (50, 70, 89, 127 & 250 mm) en structuren. Kunststof, aluminium & triglas lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk in onderhoud. Textiellamellen worden vaak toegepast in de woonkamer voor een zachte en warme uitstraling.

Lamellen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen en zijn ook zeer geschikt voor schuine ramen (trapeziumvormig). Door de lamellen te kantelen kunt u naar standkeuze uw privacy bepalen en toch vrij zicht naar buiten behouden.

Doordat wij de lamellen zelf in onze werkplaats assembleren kunnen wij makkelijk inspringen op u wensen. Daarnaast is ook een groot voordeel dat wij eventuele reparaties snel uit kunnen voeren aangezien wij vrijwel alle onderdelen op voorraad hebben.

Graag geven wij u vrijblijvend advies over de verschillende manieren van plaatsing, over de meest geschikte materiaalkeuze en de mogelijkheden.Nieuws