SEARCH
Social media
 
Markies1
Markies2
Markies3
Markiezen

Aluminium markiezen

Aluminium markiezen houden de zon buiten huis maar brengen natuurlijk ook een gezellige en nostalgische uitstraling met zich mee. Een groot voordeel van markiezen is dat ze ook goed de zijzon tegenhouden en minder windgevoelig zijn.

De collectie zonneschermdoeken wordt om de 4 jaar vernieuwd. U heeft de keuze uit verschillende merken zoals Dickson, Tibelly & Swela. Dat is een collectie van maar liefst 300 verschillende soorten doeken.

Markiezen assembleren wij hier in onze eigen werkplaats. Het grote voordeel voor u is dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden en dat wij bij eventuele reparaties u altijd direct de benodigde hulp kunnen bieden.

Wat betreft de bedieningen kunt u kiezen uit:

  • Handmatig met koordbediening
  • Elektrisch
  • Afstandbediening (eventueel met zon- & windautomaat)

Graag geven wij u vrijblijvend advies over de verschillende manieren van plaatsing, over de meest geschikte materiaalkeuze, de verschillende manieren van uitval en alle mogelijkheden.

 

 

Nieuws

 


Tibelly® zonweringdoek werpt een ander licht op schaduw. Voor elke verkochte meter Tibelly® doek wordt €0,10 aan KWF Kankerbestrijding gedoneerd in de strijd tegen huidkanker!