SEARCH
Social media
 
Rolluik2
Rolluik 3
Rolluiken

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken assembleren wij in onze eigen werkplaats. Het grote voordeel hiervan voor u is dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden en dat wij bij eventuele reparaties u altijd direct de juiste hulp kunnen bieden.

Afhankelijk van de situatie kunnen wij u het juiste type rolluik adviseren. Naast het reguliere rolluik wat wij doorgaans leveren kunnen wij u ook rolluiken t.b.v. garagedeuren, speciale beveiligingsrolluiken en xs rolluiken aanbieden. (zie onderstaande video) Het XS rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter, zodat de grootte van de rolluikkast beperkt blijft (tot wel 50% kleiner dan normale rolluiken). De kast steekt zodoende niet ver uit op de gevel. Bovendien rolt dit rolluik zeer geluidsarm op. Ook valt de onderlijst geheel weg in de kast. Esthetisch mooi en ideaal voor bijvoorbeeld kleine nissen en dakkapellen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in opbouwrolluiken, maar ook in geïntegreerde rolluiken. Met een gedegen advies kunnen wij u ook van dienst zijn indien er bouwkundige aanpassingen gedaan moeten worden om plaats te maken voor het oprolmechanisme en de geleiders van de geïntegreerde rolluiken. Zo zullen ze altijd perfect passen.

Wat betreft de bedieningen kunt u kiezen uit:

  • Handmatig (band of, bij grotere rolluiken, band in combinatie met vertrager)
  • Elektrisch (schakelaar of sleutelschakelaar)
  • Afstandbediening (eventueel met schakelklok)

Graag geven wij u vrijblijvend advies over de verschillende manieren van plaatsing, over de meeste geschikte materiaalkeuze en de mogelijkheden.

 

Nieuws

De gehele maand oktober 20% korting op uw binnenzonwering!*

Voor meer informatie neemt u contact op via het offerte formulier of via ons telefoonnummer 0416-376460 

*m.u.v. de Pure collectiie