SEARCH
Social media
 
Uitvalzonnescherm2
Uitvalzonnescherm3
Uitvalzonnescherm1
Uitvalzonneschermen

Uitvalzonneschermen

Een uitvalscherm houdt de directe zon van het raam met behoud van een vrij uitzicht. Het is geschikt voor alle ramen waar men niet direct onderdoor loopt. Bijvoorbeeld eerste etages, balkons en ramen van de voortuin. Windvaste armen of stormvaste armen zorgen ervoor dat uw scherm extra bestand is tegen windvlagen.

De collectie zonneschermdoeken wordt om de 4 jaar vernieuwd. U heeft de keuze uit verschillende merken zoals Swela, Dickson & Tibelly. Dat is een collectie van maar liefst 300 verschillende soorten doeken.

Uitvalzonneschermen assembleren wij hier in onze eigen fabriek. Het grote voordeel hiervan voor u is dat wij een scherpe prijs kunnen bieden en dat wij bij eventuele benodigde onderdelen u altijd direct de benodigde hulp kunnen bieden.

Wat betreft de bedieningen kunt u kiezen uit:

  • Handmatig met oogwindwerk buiten
  • Elektrisch
  • Afstandbediening (eventueel met zon- & windautomaat)

Graag geven wij u vrijblijvend advies over de verschillende manieren van plaatsing, over de meest geschikte materiaalkeuze en de mogelijkheden.

 

Nieuws

De gehele maand oktober 20% korting op uw binnenzonwering!*

Voor meer informatie neemt u contact op via het offerte formulier of via ons telefoonnummer 0416-376460 

*m.u.v. de Pure collectiie


Tibelly® zonweringdoek werpt een ander licht op schaduw. Voor elke verkochte meter Tibelly® doek wordt €0,10 aan KWF Kankerbestrijding gedoneerd in de strijd tegen huidkanker!