Over ons bedrijf

Over ons bedrijf

Sinds 1987 staat ons kleine maar toegewijde team van experts op gebied van zonwering voor u klaar!

Licht en schaduw

Het hoogseizoen bij Van Hulten Zonwering loopt van maart tot en met eind september en geldt met name voor de buitenzonwering. De vraag naar rolluiken en binnenzonwering loopt het gehele jaar door. “Mensen weten vaak niet dat we ook binnenzonwering hebben”, zegt Mireille Schalken – van Hulten. En degenen die het wel weten, zijn verrast door de enorme keuze in: rolgordijnen, jaloezieën, plissegordijnen, Duette ®, vouwgordijnen, lamellen en Velux-zonwering.
Buiten draait alles om markiezen, screens, zonneschermen, terrasoverkappingen, verandazonwering, rolluiken en mechanische garagedeuren. De ene persoon schaft rolluiken aan voor verduistering, tegen kou en warmte en de andere om ongenodigde gasten te verhinderen om binnen te komen. De tegenwoordig zo populaire (windvaste) solidscreens worden louter gehangen om de zon te weren, maar hebben als voordeel dat ze nog wel daglicht doorlaten. Markiezen houden niet alleen de zon tegen, maar geven panden door hun vormgeving vooral een extra gezellige uitstraling. En voor zonneschermen geldt dat ze steeds luxer en fraaier worden.

Van Hulten Zonwering, is een onderdeel van Van Hulten Beheer BV. De grondleggers van het bedrijf, Henk en Drea van Hulten, startten met een eigen procedé voor het maken van rolluiken. Dat was zo succesvol dat niet snel daarna ook lamellen en zonneschermen van eigen fabrikaat op de markt verschenen. ‘Rechtstreeks vanuit de fabriek’, bleek een gouden formule te zijn. De huidige showroom, 150m2, geeft een goed overzicht van de uitbreiding van het assortiment in binnen- en buitenzonwering in de afgelopen 30 jaar. In 2005 hebben de grondleggers, om gezondheidsredenen, zich noodgedwongen teruggetrokken uit het bedrijf en deskundige opvolgers gevonden in Mireille Schalken – van Hulten en Gert-Jan de Jong, die samen met een vaste medewerker en een aantal parttimers tijdens het hoogseizoen, het succesverhaal voortzetten.

(bron: de Scherper)


Vind ons


Contact

Christiaan Huygensweg 2
5151 DN Drunen

Telefoon: 0416-376460
Email: info@vanhultenzonwering.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00
Zaterdag van 09:00 tot 15:00

(onze showroom is alleen op afspraak geopend, dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn)


Contactformulier