Jaloezieën

Een horizontale jaloezie biedt een functioneel comfort met veel privacy; vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
Horizontale jaloezieën zijn in zowel vele unikleuren als dessins te verkrijgen in lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 & 70 mm. Ze zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Voor een speciaal effect is het ook mogelijk om verschillende kleuren naar eigen keuze in een jaloezie te plaatsen. Voor een leuke retro-look heeft u de mogelijkheid om de jaloezie uit te voeren met ladderband voor een robuuste uitstraling. Horizontale jaloezieën zijn in aluminium, hout, stof en bamboe verkrijgbaar.
De MegaView jaloezie. Dit is een jaloezie met een 25mm lamel. Door de speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaat er een grotere opening tussen de lamellen. Hierdoor is er in open situatie evenveel zicht naar buiten als bij een standaard 50mm jaloezie. Zo kunt u, indien om technische redenen een 50mm jaloezie niet mogelijk is, een MegaView jaloezie naast een bestaande 50mm jaloezie plaatsen. Op deze manier is het vooraanzicht hetzelfde.
Graag geven wij u vrijblijvend advies over de verschillende manieren van plaatsing, over de meest geschikte materiaalkeuze en de mogelijkheden.